Du är här

2022-03-18

Kungsängen i Nora i topp på Kvalitetsindex

Kungsängen högst på 5-i-topp-listan från SSIL för januari-februari.

Vd Nicklas Falk berömmer personalen: 

”Kungsängen har en lång historia av att ta emot de absolut mest utmanande personerna med funktionsnedsättningar. Det kvalitativa jobb som varje dag utförs är inte möjligt utan den trygghet, laganda och flexibilitet som våra värdefulla medarbetare har som ledord i sitt arbete.”

Kvalitetsindex är en kvalitetsmätning för LSS, familjehem, HVB, skyddat boende och särskilt boende som SSIL uppdaterar dagligen. I kvalitetsindex bedöms bland annat mottagande av klienten, arbete kring behandlingsplan, omvårdnadsinsatser, motivation av klienten till samverkan, fritidsaktiviteter, arbete med anhöriga, uppföljning/rapportering och utslussning. 

Kvalitetsindex uppdateras löpande vid nya placeringar och SSIL presenterar en ny topplista varannan månad. Det är ett värdefullt verktyg, både när en handläggare placerar och för verksamhetens kvalitetsarbete. 

Läs hela artikeln här.

Fler nyheter

Team Olivias insamling till unga funktionsnedsatta i Ukraina
2022-06-02

Team Olivias insamling till unga funktionsnedsatta i Ukraina

Team Olivias insamling till organisationen Open Hearts, som arbetar för funktionsnedsatta barn och unga i krigets Ukraina, har gett resultat! Tack vare fantastiska initiativ har vi kunnat skicka ner utrustning som de behöver och fler beställningar är på gång.