Du är här

Sök jobb hos oss!

Vi söker ständigt efter medarbetare som kan bidra med kompetens och engagemang till våra verksamheter. Här har vi samlat alla lediga tjänster som annonseras ut just nu.

2019-01-09

Semestervikarie/timvikarie till gruppbostad i Grillby/Enköping

Vi söker dig som vill arbeta som semestervikarie/timvikarie på vår gruppbostad i Skolsta strax norr om Enköping.
Det är ett självständigt arbete där du arbetar i ett professionellt team, du ansvarar för att de som bor i gruppbostaden får den omvårdnad och stöd de behöver.
Arbetet är mycket flexibelt och varierande och kan innehålla allt från stöd till sysselsättning/studier, aktiviteter, laga mat, städa, strukturera vardagen, stötta i externa kontakter m.m.

2019-01-07

Semestervikarier till Gruppbostäder/Assistansboenden i Nora med omnejd

Du arbetar med pedagogiskt stöd i gruppbostad/assistans till personer med funktionshinder, företrädesvis utvecklingsstörning och autism. Arbetet innebär att lugnt och tydligt guida personerna i sin boendesituation när det gäller alla förekommande uppgifter i ett hem samt vara behjälplig vid aktiviteter. Arbetet innebär också att tillsammans med de som bor på boendet planera för arbete/sysselsättning och vara behjälplig vid genomförandet.

Du behöver vara lugn, flexibel och orädd samt ha ett genuint intresse för människor med särskilda behov.

2018-12-27

Pedagog/Vårdare/boende-stödjare till vår vikariepool i Nora

Du arbetar i vår vikariepool som servar alla våra gruppboenden, företrädesvis Nora med omnejd. Vikariepoolen bemannar i första hand hastigt uppkomna vakanser såsom sjukdom och vård av barn, i andra hand bemannar poolen vid planerad frånvaro. Arbetet innebär att du har olika arbetsplatser, det kan innebära att du ibland får byta arbetsplats flera gånger per skift. Jourtjänstgöring nattetid kan förekomma, och ersättning utgår enl avtal.

2018-12-23

Boendestödjare sökes till ny gruppbostad i Ekeby-Almby utanför Örebro

Vi söker dig som vill arbeta i vår nya gruppbostad i Ekeby-Almby strax utanför Örebro.
Som boendestödjare är du direkt underställd verksamhetschefen. Du har ett självständigt arbete där du ansvarar för att de som bor i gruppbostaden får den omvårdnad och stöd de behöver.
Arbetet är mycket flexibelt och varierande och kan innehålla allt från stöd till sysselsättning/studier, aktiviteter, laga mat, städa, strukturera vardagen, stötta i externa kontakter, omvårdnad m.m.