Du är här

Våra verksamheter

LSS-boende

Kungsängen i Nora AB bedriver verksamhet inom området bostad med särskild service enligt LSS § 9:9 och daglig verksamhet enligt LSS § 9:10. Vår målgrupp är kvinnor och män från 18 år och uppåt, tillhörande personkrets 1 och 2. Vi har stor erfarenhet av att arbeta med denna målgrupp som ofta också har tilläggsproblematik där struktur och dagliga rutiner är viktiga.

Idag bor ett 60-tal personer i våra gruppbostäder och assistanslösningar. Har du frågor gällande referens eller om önskad plats är du välkommen att höra av dig till våra kontaktpersoner på epost eller telefon Nicklas Falk, 010 - 202 98 01 eller Helena Sjöqvist, 010 - 202 98 04.

Läs mer att bo i Kungsängens gruppbostäder här.

Daglig verksamhet

I den dagliga verksamheten stöttar vi brukarna i att planera, driva, utföra, utvärdera, dokumentera och utveckla daglig verksamhet. Verksamheten utgår från våra lokaler i Nora. En del av verksamheten innebär samarbete med externa arbetsplatser och med brukare från våra gruppbostäder på andra orter. Har du frågor som gäller detta så är du välkommen att höra av dig till vår kontaktperson Sofie Löfgren på epost eller telefon, tel 010 - 202 98 11. Läs mer om daglig verksamhet.

Assistanslösningar

Kungsängen har enskilda bostäder där även hyresavtal och assistanslösningar kan erbjudas. Idag har vi nio enskilda assistansuppdrag. Har du frågor som gäller detta så är du välkommen att höra av dig till vår kontaktperson Anna Davidsson på epost eller telefon, tel. 010 - 202 98 05.  Läs mer om assistanslösningar